Kim Larsen & Kjukken glæder sig altid til sommeren, som byder på koncerter under åben himmel i både Danmark, Norge og Sverige. Sommeren 2017 er naturligvis ingen undtagelse.

Kim Larsen

Når Jesper og Jacob Binzer, Stig Pedersen og Laust Sonne for femte gang gæster Rock Under Broen til sommer, så har de lovet at give en koncert, der vil gå over i historien som den bedste nogensinde.

D-A-D

Big Fat Snake, et af Danmarks absolut bedste live bands, er tilbage på de store danske scener. Efter et års velfortjent pause, er det et stærkt og entusiastisk rock band, der skal rundt på sommerens festivaler.

Big Fat Snake

Der er skruet ned for balladerne og op for ballademageren Burhan, som oser af kækt musikalsk overskud på sin nye single, ’Lucy’, som får følgeskab af endnu flere fristelser fra Burhan G, som senere dette efterår, er klar med sit femte studiealbum.

Burhan G

Ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

Magtens Korridorer

På mindre end ti år har den dansk-chilenske popsangerinde Medina med simpel lyrik, ørehængende melodier og fængslende indlevelse, sat uudslettelige fodaftryk på den danske såvel som på den internationale musikscene.

Medina

SAVEUS imponerede gang på gang i 2016. Der er med andre ord lagt op til en stor oplevelser, når SAVEUS for første gang nogensinde giver koncert til sommerens udgave af Rock Under Broen.

SAVEUS

Siden debutalbummet, Fantastiske Toyota, fra 1981 har bandet i alt produceret 25 albums, der tilsammen er solgt i mere end to millioner eksemplarer. Det svarer til, at hver tredje dansker ejer et TV-2 album.

TV-2

Når Danmarks mest succesrige popduo til dato, Nik & Jay, gæster Rock Under Broen til sommer, er koncerten en del af en række eksklusivt udvalgte optrædener i 2017.

Nik & Jay

 

Her kan du desuden se et billede af pladsen samt spilletidspunkter.

 

plads spilletid

køb billet 2017

video BANNER

stackcup

 

           midspar RUB vi støtter