Store scener, store øltelte, m.m…

I forbindelse med afholdelse af Rock Under Broen i 2017 kom der, som der altid gør med denne slags arrangementer, en smule kritik.
Vi forsøger hvert år at komme vores gæster i møde og også i år tager vi en række tiltag der forhåbentlig gør oplevelsen bedre for alle.

TO STORE SCENER
Den store forskel i 2018 bliver tilføjelsen af endnu en stor scene. Dermed går vi væk fra teltet, som tildrog sig en del kritik sidste år.
De 2 scener vil blive placeret ved siden af hinanden og der vil ikke opstå noget overlap.

PLADSEN BLIVER STØRRE
Pladsen bliver 100m længere i 2018. Det vil give vores gæster mere plads at boltre sig på og vi kan samtidig sikre at sikkerheden er i top.
Sikkerheden er altid vores topprioritet og derfor kommer vi i 2018 til at mærke pladsen op. Der vil være tydeligt afmærkede stier, hvor man ikke må sidde. Og der vil samtidig være en sti tværs over pladsen, så vores gæster nemmere kan krydse pladsen.

BEGRÆNSET ANTAL STOLE
Det er blevet besluttet at begrænse antallet af stole på pladsen. Vi kommer med yderligere information omkring administreringen af dette når vi nærmer os.

STØRRE ØLTELTE OG MADBODER
I 2017 oplevede vi lange køer til ølboderne. Det beklager vi og i 2018 går vi derfor tilbage til den gamle løsning med øltelte i siden af pladsen.
Det vil give flere ølhaner og give vores frivillige bedre mulighed for at betjene vores mange tørstige gæster.

Vi kommer til at kunne byde på mere forskellig slags mad, i en blanding af store og små boder. Der vil komme mere information omkring dette senere.

“SKOVEN” GØR COMEBACK
“SKOVEN” var en stor succes og derfor er vi glade for at kunne annoncere at konceptet kommer igen i 2018. Denne gang er temaet tapas og champagne.

Dette er blot en forsmag på nogle af de mange ændringer og udvidelser vi kommer med i 2018.

Vi håber I tager godt imod dem og så ses vi d. 9. juni 2018!

/Rock Under Broen

Del: