ALT UDSOLGT 2018!

Rock Under Broen melder alt udsolgt

For første gang i endagsfestivalens 30-årige historie, kan Rock Under Broen melde alt udsolgt, inden dørene til rockpladsen åbnes for publikum. Med et forsalg på 17.500 billetter, kan der simpelthen ikke klemmes én eneste gæst mere ind på pladsen.

– Vi er glade for, at vi besluttede at øge arealet på pladsen markant efter sidste års festival, for ellers havde vi måttet melde udsolgt for flere måneder siden, siger Bent Frandsen, talsmand for Rock Under Broen.

Han mener, at kombinationen af et program med den musik, som den typiske Rock Under Broen-gæst efterspørger, kombineret med en lang periode med godt vejr – og udsigt til mere af det – har været afgørende for det flotte forsalg.

– Det er ingen hemmelighed, at Rock Under Broen for bare få år siden var et helt andet sted, hvor det handlede om overlevelse. Vi holdt ved, og de trofaste gæster holdt ved, og nu har vi genrejst Rock Under Broen til fordums styrke. Det er selvfølgelig dejligt for os, der arrangerer, men betydningen for MG&BK og de mange andre foreninger, der også tjener penge i forbindelse med Rock Under Broen er helt afgørende. Denne ene lørdag i juni betyder rigtigt meget for mange foreningers økonomi, og derfor er vi så glade for den store opbakning til arrangementet, siger Bent Frandsen.

Med denne melding fra Rock Under Broen er der altså ingen grund til at besøge rockpladsen lørdag i håb om at få fat i en billet ved billetlugen – for den bliver slet ikke åbnet.

– Det er selvfølgelig ærgerligt, for det er mit klare klare indtryk, at vi kunne have solgt mange flere billetter. Nu sætter vi alt ind på at skabe en fantastisk fest for de 17.500, der nåede at købe billet i år, siger Bent Frandsen.

Del: