Madboder på Rock Under Broen

Nye spændende madboder i 2019!

Festivalen, der har Danmarks smukkeste beliggenhed ved Lillebælt, skal være en totaloplevelse, hvor mad og drikke spiller en væsentlig rolle. Er du udbyder eller leverandør af cateringkoncepter til festivaler eller har du en god idé, kan du læse mere her.

Der findes mere end 20 forskellige steder at spise på Rock Under Broen. De varierer fra food trucks og små nicheboder til store take-away-steder med høj kapacitet samt sid-ned-restauranter. Her skal bogstaveligt talt være noget for enhver smag.

Kvalitet, originalitet og variation går vi ikke på kompromis med. Gæster og medhjælpere skal kunne gå ombord i dejlig mad fra store dele af verden og opleve koncepter, de ikke har set før. Vi er altid på udkig efter nye, unikke mad-eventyr, vi kan tilbyde vores gæster, og derfor vil der hvert år være udskiftning i gruppen af eksterne restauratører.

Lige nu er der åbent for ansøgere af leverandører til Rock Under Broen 2019. Vi søger food trucks, der kan være i vores nye og spændende street food-område. Har du spørgsmål eller tænker du, at dit madkoncept er det helt rigtige, så skriv til os nu.

Del: