Hvad går overskuddet til?

MG&BK får kunststofbane nr. 2.

Igennem næsten 30 år er der blevet afholdt Rock Under Broen under den nye Lillebæltbro – langt de fleste gange med et fornuftigt overskud. Som så mange andre før gik der også i år en god pose penge til MG&BK og en række andre foreninger, som hjalp til med RUB 2018.

Alt i alt kunne vi i år give 1,75 mio. til MG&BK, som valgte at bruge pengene på en ny kunststofbane, der blev indviet d. 23. oktober 2018. Ikke nok med at den nye kunststofbane fik klubben også råd til en ny traktor til vedligeholdelse af klubbens baner.

Herudover kunne vi give 426.000 kr. til andre foreninger, som gav en hånd med i løbet af ugen op til Rock Under Broen i 2018.

Dét er vi rigtig stolte af!

Hvad betyder det for MG&BK?

MG&BK’s bestyrelsesformand Claus Hansen har udtalt følgende om Rock Under Broens betydelse for klubben:

Jeg må bare sige, at MG&BK havde været en helt anden klub uden festivalen. Overskuddet betyder, at vi kan holde et anderledes højt niveau, både når det gælder banefaciliteter, tøj, bolde og antallet af ansatte. Vi havde ikke haft råd til en sekretær og en klubhusbestyrer på fuld tid uden Rock Under Broen, siger Claus Hansen.

Med pengene fra lørdagens festival slipper vi for at skulle låne til banen i Sparekassen og kan samtidig sætte måske 400.000 kroner i banken, så vi er godt polstret til fremtidens udfordringer, siger Claus Hansen.

Kilde: fyens.dk

Del: