Ingen frivillige, ingen festival

Rock Under Broen består af mange elementer: Musikere, stadeholdere, gæster, sponsorer og en MASSE frivillige medhjælpere, der enten kommer som private personer eller foreninger.

Alle de frivillige er med til at gøre en KÆMPE forskel, da vi ganske enkelt ikke ville kunne afvikle RUB uden deres hjælp. Vi sender i den forbindelse en kæmpe tak afsted til dem, der tidligere har været med som frivillige.

frivillig_02_450x450px
frivillig_01_450x450px
frivillig_03_450x450px

Ca. 800 frivillige hjælper til med alt fra affald på pladsen og afhentning af isterninger til barerne, til at passe garderoben, skænke øl osv.

Men det er ikke blot på dagen, behovet for frivillige hænder er stort. Også før og efter festivalen, får vi en masse hjælp. Vi er på pladsen i godt en uges tid, og her har vi hvert år fornøjelsen af en række foreninger, der har lyst til at give en hånd med.

At være frivillig/hjælper til Rock Under Broen er en oplevelse ud over det sædvanlige. Dagen er lang, men tiden går hurtigt, for der er gang i den fra start til slut, med fed musik og glade gæster.

Som frivillig/hjælper får man adgang til et telt bag scenen, hvor man bliver serviceret med god mad i skønne omgivelser, og der er særskilte toiletfaciliteter.

En god mulighed for på en sjov måde at tjene penge til foreningsarbejdet.

Udtalelse fra Lykke, fra Gymnastik MG&BK

Vores frivillige kommer både fra lokalområdet og de omkringliggende byer. Flere af disse foreninger er gengangere, som år efter år bruger nogle dejlige dage på pladsen med resten af holdet bag Rock Under Broen.

frivillig_05_450x450px
frivillig_07_450x450px
frivillig_06_450x450px

Det handler om at skabe en rigtig hyggelig dag med masser af god musik og glade festivalgæster. Vi håber at mange frivillige, uanset om man er privat person eller med i en Forening, har lyst til at give en hånd med  og være med til at gøre en forskel.

Det er i år 3. gang at jeg står i spidsen for en forening og syntes virkelig det er spændende at være en del af dette

Sidste år var jeg på pladsen i dagene op til, og bare den stemning der er omkring opsætningen af pladsen er mega fed .

På selve dagen er det vildt fedt at have travlt, ansvar for områder og bare være en del af de folk som kan gøre Rock Under Broen til en god oplevelse for alle de folk der kommer ind.

Jeg må også sige at der virkelig bliver sat høj pris på de frivillige hjælpere, og tror ikke der findes andre festivaler hvor forplejningen er i så høj klasse.

Vi glæder os meget til igen i år at være en del af dette team bag Rock Under Broen

Udtalelse fra Steen Møller fra Fanklubben Den Gyldne Hånd KIF

Vi har både lette og hårde opgaver, så tøv ikke med at tage en uforpligtende snak med vores frivillig-ansvarlige Inger-Marie, om at finde en opgave, der passer til netop jeres forening.

Læs mere om det at være frivillig her: https://rockunderbroen.dk/personale/

Vi håber, I har lyst til at være en del af RUB`s team af smilende og hjælpsomme frivillige.

Del: