Storskærme og en ekstra indgang

Bedre lyd bagerst på pladsen

I år sørger vi for delay-tårne med indbyggede storskærme, der kan stå bagerst på pladsen. Vi håber, det vil forbedre oplevelsen for jer, der har taget plads her.

Det gør ikke kun, at lyden bliver bedre for alle, men det betyder også, at jer bagerst kan følge med i, hvad der sker på scenerne, når Rasmus Bjerg giver den som John Mogensen eller når Stig fra D-A-D fyrer den af på bassen oppe på scenen.

En ekstra indgang

I et forsøg på at reducere den værste kødannelse ved indgangen, når pladsen åbner, forsøger vi os i år med et nyt tiltag: En ekstra indgang. Indgangen vil være at finde fra parkeringspladsen, modsat vandsiden, og er åben i de første par timer efter åbningen.

Benytter du den nye indgang, skal du igennem vores nye food court-område for at komme ind på pladsen.

Indgangen vil ikke have lige så stor kapacitet som hovedindgangen, der i øvrigt også får en opgradering, men den vil kunne tage imod de folk, der kommer fra parkeringspladsen + lidt ekstra. Vi tror på, at det vil kunne mindske køen ved hovedindgangen, når vi åbner.

Pauser mellem koncerterne

Vi har i år lagt pauser á ca. 15-20 min. varighed ind imellem hver koncert. Et af kritikpunkterne fra sidste år var, at der ikke var tid nok imellem koncerterne til at komme på WC, hente drikkevarer osv. Det tager vi naturligvis til efterretning og derfor dette tiltag.

Del: