Praktiske oplysninger | RUB 2019

Praktiske informationer til Rock Under Broen 2019
Allerede på lørdag står Rock Under Broen portene op kl. 11.00 til et brag af en dag, og her er en række praktiske informationer, så du er bedst muligt forberedt til at få en god dag. Vi glæder os til at se dig.

HAV DIN BILLET KLAR
Medbring din billet udprintet i sort/hvid eller farve, og sørg for at printet er klart og tydeligt. Når du kommer til indgangen så hav din billet klar. Er i en gruppe, så del billetterne ud til hver enkelt gæst inden i kommer til indgangen – det går hurtigst hvis hver mand holder sin egen billet. Hvis du har mistet eller ikke kan finde din billet, så kontakt Billet.dk’s kundeservice i så god tid som muligt, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig.

Billet.dk har folk siddende ved telefonerne i tidsrummet 09-15 og kan træffes på 42 29 00 00.

KAN JEG VISE BILLETTEN PÅ MIN TELEFON?
Vi anbefaler at du printer din billet, det går hurtigst i indgangen, og papirbilletter mister ikke strømmen eller internetforbindelse. Benyt kun billet på mobilen i nødstilfælde.

EKSTRA INDGANG
I år vil der være en ekstra indgang fra parkeringspladsen, der skal skabe mindre kø ved hovedindgangen. Den ekstra indgang vil være at finde fra parkeringspladsen, modsat vandsiden, og er åben i de første par timer af festivalen.

BRUG SKRALDESPANDEN
Over alt på pladserne der opsat affaldsbeholdere. Vi opfordrer vores gæster til at bruge dem, for at afhjælpe oprydningen for vores hårdtarbejdende frivillige.

AF- OG PÅLÆSNING AF PASSAGERER
For jer der bliver kørt til Rock Under Broen, skal afsætning af passagerer foregå ved krydset mellem Fynsvej og Strandvejen. Således undgår I kø ved p-pladsen længere fremme.

TRANSPORT
Ved transport via offentlige transportmidler, henviser vi til www.rejseplanen.dk . Hvis du kommer i bil fra motorvejen, kan du med fordel benytte vi, afkørsel 58A Middelfart Øst, stedet for B. Følg skiltningen, når du nærmer dig Middelfart. Vær også opmærksom på, at Den Gamle Lillebæltsbro er lukket.

PARKERING
Der er som sædvanligt parkering under broen imod en parkeringsafgift på 30 kr. Her vil hjemmeværnet være til stede og guide jer til og fra pladsen. De vil i år også dirigere trafikken efter pladsen er lukket. Det er også muligt at parkere på den store plads på hjørnet af Vandværksvej og Fynsvej og derefter gå til pladsen. Det tager ca. 20 minutter på gåben. Der findes ligeledes cykelparkering ved pladsen.

GRATIS BUSSER MELLEM PLADS OG BANEGÅRD
Husk, at vi også har indsat gratis busser fra Middelfart Station til pladsen under broen. De kører i tidsrummet 11-15 samt 21-01.

FYNBUS/DSB EVENTBILLETTEN
Du kan også gøre brug af FynBus og DSB’ eventbillet, der gælder på hele Fyn.

GARDEROBE
Du finder garderoben lige overfor hovedindgangen. Der er ligeledes bagagebokse, som udover at passe på dine ejendele, også kan benyttes til at oplade din telefon. OBS: Medbring eget ladestik. En boks koster en 20’er.

BETALING I ØL OG MADBODER
Boderne tager alle almindelige betalingskort samt kontanter. Kontanter kan hæves i området ved informationen, ved hovedindgangen.

HVAD MÅ JEG MEDBRINGE?
Du må gerne tage din egen mad med, samt én ½ liters kildevand, der er ubrudt. Herefter kan du genopfylde flasken med vand på pladsen. Du må gerne tage din egen festivalstol med. Oppustelige stole, madrasser og lign. er ikke tilladte. Vi skal dog oplyse, at vores sikkerhedschef kan finde det påkrævet at lukke for indgang af stole uden varsel.

HVAD MÅ JEG IKKE MEDBRINGE?
Våben og våbenlignende genstande, Alkohol og læskedrikke, Telte og pavilloner, Paraplyer, Bannere, Fyrværkeri o.l., Grill, Køletasker udført i hård plastik, Køleelementer, Levende dyr, Professionelt kamera- eller videoudstyr.

BILLETSALGET TIL 2020 STARTER 8. JUNI!
Næste års billetsalg starter allerede til dette års Rock Under Broen og kører hele pinsen. Det vil sige, at du har tre dage til at sikre dig den billigste billet til Rock Under Broen 2020. Billetter sælges på pladsen d. 8. juni og online på www.billet.dk

SPILLETIDER
11.00 – Pladsen åbner
12.00 – The Minds Of 99
13.25 – Rasmus Bjerg
15.00 – DAD
16.35 – A/S/L
18.10 – Gnags
19.50 – Magtens Korridorer
21.20 – Nik og Jay
22.50 – Nephew

Del: