Pressemeddelelse 27-06-2019

ROCK UNDER BROEN I EN NY LIGA

Dette har resulterede i, at vi simpelthen var nødt til at gå ind og tilrette udgifterne samt stramme det organisatoriske væsentligt.

Sagt på en anden måde, så fandt vi ud af, at vi lever altså i en anden verden i dag, hvor vore medaktører og leverandører havde nået et helt andet professionelt niveau, som Rock Under Broen uundgåeligt var nødt til kunne matche for at sikre arrangementets fortsatte overlevelse.

Vi har været nød til at markedsføre os tidligere og arbejde på at gøre Rock under Broen landskendt  via TV reklame, hvilket er lykkedes i 2019 med totalt udsolgt den første uge i Februar.

I det store hele har det hersket en positiv ånd omkring de talrige ændringer, men selvfølgelig kan omvæltninger i dette niveau selvfølgelig ikke undgå at såre og forskrække mange, Vi var nødt til at tænke på en anden måde og droppe termen ”Sådan har vi jo altid gjort”. Og der vil følge yderlige ændringer i 2020.

Det var derfor helt fantastisk at opleve, at det allerede nu båret frugt.

Således blev vore mest optimistiske forventninger indfriet, således at overskuddet dette år giver frivillige foreninger mere end 350.000 kr., da de også havde ydet en ekstra indsats for at bevare hele Middelfarts stolthed Rock Under Broen.

I år slog så alle forbedringerne igennem og bekræftede os endnu engang i, at de mange ændringer gennem de sidste par år var det helt rigtige.

Rock Under Broen 2019 var rekordernes år på mange måde:

Vi har aldrig før prøvet at:

  1. sælge så mange billetter, og slet ikke i det tempo og melde udsolgt
  2. opnå så stor respekt ved alle vore sponsorer, kollegaer og leverandører
  3. få Rock Under Broen brandet så effektivt.
  4. at blive kåret som den 5. største musikbegivenhed herhjemme, hvor der ellers kun er flerdages-festivaller på listen.
  5. have så stort dækningsbidrag på selve dagen
  6. at få så meget ros for musikprogrammet
  7. at sælge billetter spredt så geografisk i hele landet
  8. at have så rolig en gennemførelse

Men det allerbedste er jo summen af alt dette, der også endte i en rekord, nemlig resultatet som blev på kr. 2.760.000,00. Et helt ubeskriveligt beløb, og at der er penge til alle de klubber og foreninger, der har hjulpet samt et kæmpe overskud til MG&BK.

Vi arbejder allerede nu på at lavet et endnu bedre Rock under Broen 2020

Formand
Bent Fridell Frandsen

Del: