Aerosmith koncert flyttes

PRESSEMEDDELELSE
1. maj 2020

På grund af den igangværende epidemi med coronavirus er det fortsat ikke muligt for koncert- og festivalarrangører at gennemføre planlagte arrangementer. Det rammer nu også den planlagte koncert med et af verdens mest kendte rockbands, Aerosmith, der skulle have været afholdt i Middelfart den 21. juli 2020.

”Vi har allerede haft et mareridt med at skulle udskyde og flytte vores traditionsrige endagsfestival Rock Under Broen, fordi det har frustreret mange af vores trofaste gæster og støtter. Men lige så pavestolte og glade vi var for i efteråret 2019 at kunne annoncere en koncert med Aerosmith, lige så ulykkelige er vi nu, fordi vi ikke har noget andet valg end at flytte koncerten på grund af coronakrisen”, udtaler formand for Rock Under Broen, Bent Frandsen.

Logistikken bag koncerten er i forvejen kompliceret og kræver stor indsats fra arrangørerne. Men også den internationale nedlukning af samfundet gør det umuligt at kunne gennemføre arrangementet på den planlagte dato. Derfor skal der findes en anden løsning, slår Bent Frandsen fast:

”Vi arbejder energisk på at finde en ny dato til koncerten, for selvfølgelig skal publikum ikke gå glip af Aerosmith. Der er i årevis arbejdet benhårdt i lokalmiljøet og hos os for at vi kunne tiltrække de bedste kunstnere og levere unikke oplevelser i den helt store liga. Så når vi står med et topnavn af den her karakter, er vi fast besluttede på at finde en løsning”.

Arrangørerne har længe fulgt med i udviklingen, hvor forbudet mod forsamlinger og afvikling af festivaller og koncerter, naturligvis ikke har lovet godt. Nu håber man på forståelse fra publikum og opbakning til at at beholde billetterne til den nye dato:

”Hvis vi gerne vil have at vi kan lave store arrangementer i vores del af landet, så skal vi stå sammen i den her situation og sikre at der også er nogen til at arrangere koncerter og festivaller i fremtiden. Vi skal glæde os til koncerten med Aerosmith, men nu bare på en ny dato”, slutter Bent Frandsen.

Del: