RUB flyttes til 2021

PRESSEMEDDELELSE

Middelfart d. 22. juni 2020

 

31 gange har Rock Under Broen leveret fantastiske koncertoplevelser på en dejlig og smuk sommerdag, år efter år ”den anden lørdag i juni.” Foreningen bag Rock Under Broen har modtaget svar på forespørgslen til kulturministeriet om afvikling af den 32. udgave af Rock Under Broen den 12. september.

Det er desværre ikke et godt svar set med vores og jeres øjne. Rock Under Broen havde glædet sig enormt meget til at give publikum et show til en total udsolgt koncert med 20.000 gæster.

Derfor er det med stor ærgrelse, at vi er tvunget til at udskyde Rock Under Broen til fredag den 11 juni 2021 og lørdag d.12 juni 2021. Formand for Rock Under Broen, Bent Frandsen, udtaler i forbindelse med udskydelsen:

”Vi har fulgt med dag for dag siden Coronakrisen begyndte. Vi har bidt negle, men vi har kastet os ind i kampen for at kunne afholde Rock Under Broen i 2020 på trods af enorme udfordringer, men efter meddelelsen fra kulturministeren om at man fastholder 500 personer frem til 1-9-20, tror vi ikke på, at vi må samles 20.000 under broen d. 12-9-20, udtaler Bent Frandsen.

”Vi er bare så kede af, at folk oplever frustrationer på grund af situationen. Der er intet vi hellere ville end at gøre alle glade, men vi håber at publikum vil bakke os op i, at vi udskyder Rock Under Broen til 2021 og beholder deres billet fra i år, som så er gældende i 2021. Vi er også nødt til at understrege at sikkerheden kommer først.

Lokalsamfundet er meget tæt forbundet med Rock Under Broen, både kulturelt og økonomisk, når arrangementet samler lokalområdet og skaber grobund for foreningers økonomi, der igen skaber oplevelser for små og store. Vi tilbyder alle, der har købt billet til 2020, at de kan deltage i en to-dages-festival i 2021 hvor vi forsøger at fastholde programmet fra 2020 samt nogle nye navne som vi allerede havde indkøbt til 2021.

Det er en topprioritet for arrangørerne at så mange som muligt forstår baggrunden for flytningen og giver en løftende hånd moralsk, så alle kommer igennem den usædvanlige situation.

”Vi plejer at bede til vejrguderne, fordi Rock Under Broen elsker godt vejr. Nu beder vi til alle sammenholdsforståelse, fordi vi elsker vores publikum. Det bliver et brag af en oplevelse fredag den 11.juni og lørdag den 12. juni 2021, og ved at stå sammen med os om denne beslutning, kan vi alle sammen gøre Rock Under Broen 2021 til den mest fantastiske oplevelse i mands minde”, siger Bent Frandsen.

Han slår fast, at det er så unaturlige omstændigheder, man overhovedet kan forestille sig. Bent Frandsen kommer dog med en indtrængende bøn til publikum:

”Vi har brug for jer alle i denne svære tid. Vi har brug for, at I støtter os, beholder billetten og dermed sikrer, at vi også kan afholde Rock Under Broen de kommende år. Vi håber, at alle vil være med til at kæmpe for at beholde Rock Under Broen og den tradition, vi har skabt sammen. Vi har brug for jer alle nu, både Rock under Broen og samfundet omkring os.”

Bent Frandsen lægger ikke skjul på, at hele manøvren kræver opbakning fra de mange, der har købt billet, ikke mindst, at han har en bøn til alle billetkøbere om at bakke op og støtte lokalsamfundet.

Dem der har købt billetter til Rock under Broen 2020, der nu er blevet udskudt til 2021, kan beholde billetterne til Rock under Broen 2021” i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser” med adgang til begge dage. Skulle man være så uheldig ikke at kunne deltage i 2021, vil der være mulighed for at sætte sin billet til salg på arrangørens billetbørs fra fredag d. 22. juni kl. 15.00 og 14 dage frem. Da Rock under Broen er udsolgt vil der være rift om de billetter, der bliver sat til salg på Billetbørsen via arrangørens normale salgsside, vi sælger billetter frem til 1-8-2020 til 650,00 kr. + gebyr, Derefter stiger billetterne til 750,00 kr. + gebyr, vi vil gøre meget i forbindelse med markedsføring af dette så du kan få solgt din billet hvis du ikke har mulighed for at deltage.

Alle billetkøber via billet.dk for direkte besked fra billet.dk hvordan de skal forholde sig.

Del: