Mindeord for Bent Ove Hansen

Byens største Ildsjæl har forladt os

Bent Frandsen Formand Rock Under Broen

Bent Ove Hansen skabte Rock under Broen i 1990 og satte dermed Middelfart på verdenskortet.

Han var formand for hans egen ide i 10 år, og han besad en helt fantastisk tro på ting vi andre syntes var uopnåelig, Han havde en vedholdenhed som andre ikke kunne nå, og han accepterede  ikke et nej til noget der gik ham imod.

Bent Ove havde en helt speciel  timing og evne til at slå til på de rigtige tidspunkter. For eksempel da han syntes  hal koncerter blev for småt og udendørs koncerter skulle afprøves med Kim Larsen på NKT´ parkeringsplads. Super koncerten i 1989 var opstarten på Rock under Broen.

Hans sjæl og hjerne flød ud med nyt, nyt og nyt og han kastede sig ud i indkøb af store udenlandske navne uden at læse betingelserne herfor. Vi andre der sad i inderkredsen med ham var meget ængstelige  for hvordan det dog skulle gå. Den slags problemer tog Bent Ove sig ikke af, for han var altid sikker i hans sag og havde evnen til at overbevise os. Han  fik involveret kommunen, politi og erhvervslivet og ikke mindst Middelfart Sparekasse.

Bent Ove kunne man ikke bare vifte væk. Han er den mest vedholdende person jeg nogen sinde har kendt. Det fik de også at mærke i Middelfart Sparekasse og kommunen efterhånden som han formåede at udvikle Rock under Broen fra en byfest til Danmarks største endags festival.

Bent Ove havde også en fantastisk egenskab til at være loyal over for vores leverandører i Rock under Broen. Gud nåde og trøste dem der kom med forslag om at skifte øl leverandør, så fik man læst teksten om gode og dårlige tider, hvor leverandørerne stod os last og brast.

Bestyrelsen i Rock under Broen er i dag  lærlinge af Bent Ove og vi er taknemlige for det han har lært os, tro på jer selv og vær loyale for jeres omgivelser.

Bent Oves utrættelige indsats via Rock under Broen har skab glæde i MG&BK som var hans hjertebarn.

Tak for alt

Ære være hans minde

Foto: Fyens Stifttidende

Del: