RUB flyttes til 13. & 14. august 2021

Rock Under Broen 2021 udskydes til august

Vi havde håbet på en historisk fest den 11.-12. juni 2021, men desværre skulle det ikke være sådan. Vi var lovet svar fra myndighederne d. 21. april, men svarene er udeblevet i denne omgang, derfor ser vi os nødsaget til at udsætte Rock Under Broen til den 13.-14. august 2021.

Til august 2021 ved vi, at man er meget længere i det danske vaccineprogram, og ikke mindst, at vejret forhåbentlig har gjort smittetallene ligeså lave som sidste sommer. Det vil betyde en større samfundsåbning, hvor vi også vil have mulighed for at give jer alle den gode sublime oplevelse, som er vores varemærke.

Vi ved godt, at I har ventet med tålmodighed, da vi allerede har udskudt 2020, derfor beder vi også om jeres forståelse i denne særlige samfundssituation.

Vi vil dog glæde jer med et stærkt program, når landet igen for alvor lukkes op for de store fester. Et program vi forventer at have klar til præsentation medio maj 2021.

Vi har solgt 20.000 billetter, det er vi taknemmelige for. Jeres støtte til vores festival betyder alt, og har stor indflydelse på hele samfundet omkring os. Tak. Vi håber at så mange som muligt stadig vil holde fast i deres billet. Vi ved godt, at der kan sidde nogen derude, der måske har en konfirmation, et bryllup eller lignende, og i de tilfælde vil vi tilbyde at hjælpe med at gensælge dine billetter gennem Billet.dk.

Hvis du vil deltage i Rock Under Broen d. 13.-14. august, skal du ikke gøre noget. Din billet gælder uden ombytning til disse datoer.

Hvis du er forhindret, kan du sætte din billet til salg igen gennem Billet.dk. Du vil således få din ordres pris igen. Vi tilbyder gensalg af billetter i perioden 26. april – 10. maj 2021. Billet.dk starter udsendingen af mails, med nærmere instruktioner, mandag d. 26. april 2021.

Bemærk: Du kan kun sætte hele din ordre til salg, og du får det beløb excl. gebyr tilbage, som du selv har givet for den. Du kan kun sætte din ordre til salg, hvis du selv har købt den direkte ved Billet.dk. Hvis du har købt en billet af en ven eller løssalg i Middelfart Sparekasse, så kan vi ikke hjælpe dig. Du får ikke nogen bekræftelse på din mail, før Billet.dk skriver at din ordre er solgt og beløbet er overført efter den 10. maj. Hvis du har solgt din ordre og fortryder, kan vi ikke hjælpe dig. Gensalget er bindende.

Vi glæder os til at se jer igen i august 2021.

På Rock Under Broens vegne
Bent Frandsen, formand.

Del: