Rock Under Broen får nye kræfter i bestyrelsen

Rock under Broen får nye kræfter i bestyrelsen

Med et rekordstort overskud på 8 millioner kroner har Rock under Broen i 2022 for alvor bevist at være blandt landets mest succesfulde festivaler. Den positive retning har en ny bestyrelse takket ja til at videreføre med formand Charlotte Skovby i spidsen.

Charlotte Skovby har med sine 4 år som bestyrelsesmedlem og kasserer i Rock under Broen en solid erfaring, som sikrer den bedst mulige udvikling og drift af Rock under Broen.

Som overskuddet fortæller, så er Rock under Broen ikke længere nogen lille forening. Rock under Broen kan målt på omsætning måle sig med en større dansk virksomhed, og derfor kræves det også, at der er medlemmer i bestyrelsen med erfaring fra samme, siger Charlotte Skovby, der glæder sig til at arbejde sammen med nye og siddende bestyrelsesmedlemmer.

Henrik Zederkof tiltræder som bestyrelsens nye næstformand, mens Jesper Sune Hansen vil være Rock under Broens nye kasserer. Sammen med siddende bestyrelsesmedlem Lykke Henriksen får Jesper Holmen ansvar for miljø, bæredygtighed og de frivillige. Peter Zederkof fortsætter som musikansvarlig samt pladsansvarlig og Martin Beyer som ansvarlig for markedsføring og kommunikation på de sociale medier.

Charlotte Skovby er af MG&BK valgt som ny formand, og selv om hun ikke selv spiller fodbold, så glæder hun sig over at stå spidsen for et stærkt hold, der arbejder for MG&BK og en lang række andre lokale foreninger.

Det sociale betyder meget i vores arbejde, og det er vigtigt, at Rock under Broen fortsat er med til at sikre penge til klubben og foreningerne, siger hun.

Rock under Broens nye bestyrelse tiltræder den 1. oktober og begynder planlægningen af næste års Rock under Broen den kommende weekend.

Del: