Tessa erstatter JADA til RUB ’23

JADA med afbud til RUB ’23

Pga. komplikationer med sin graviditet, har JADA set sig nødsaget til at aflyse sin optræden til Rock Under Broen 2023.

JADA har d.d. udsendt følgende udtalelse omkring aflysning af sine juni jobs.

“❤️ jeg er gravid ❤️ jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven.

Men for en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske og har passet så godt på os og sørget for at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn. Men de har også gjort det klart, at jeg, på grund af komplikationerne, ikke skal ud og synge lige foreløbig.

Derfor har vi aflyst alle mine koncerter i juni og alle kommende internationale shows❤️ det er det eneste, der er aflyst lige nu, og det er alt vi ved indtil videre.

Jeg har været rigtig bange og ked af det og er det stadigvæk, men er også enormt lettet over at tingene er stabile og så utrolig taknemmelig for den fantastiske omsorg og behandling, vi har fået ❤️❤️ Lige nu skal jeg passe på mig selv og min familie. Men jeg glæder jeg mig usigeligt til at komme ud og spille for jer igen ❤️”

Vi ønsker JADA alt det bedste og et kæmpe tillykke med den lille ny!

 

Tessa erstatter JADA til RUB ’23

Den sene, men nødvendige og forståelige aflysning, fra JADA betød at vi måtte ud og finde en ny artist til at udfylde JADA’s plads.

Heldigvis meldte Danmarks rap dronning sig hurtigt på banen og vi er utrolig taknemmelige for Tessa at kunne springe til med så kort frist!

I juni 2019 lagde den unge rapper et par freestyle-videoer på Instagram, som resulterede i meltdown for hele den danske musikbranche. Orgie-E fra Suspekt sammenligner hende med en ung Gilli, mens Soundvenue roser hende til skyerne i hiphop-podcasten Standard. Siden dengang er Tessa rullet tungt ind på airplay-listerne, streamingtjenester og landets scener.

Undervejs har hun smadret alle fordomme om, hvorvidt en kvindelig artist med et gevaldigt karatespark kan placere sig midt i det danske hiphop hierarki. Hun markerede endnu engang sin stigende popularitet som artist i sommeren 2022, da hun turnerede på landets største festivaler, herunder Roskilde, Smukfest, NorthSide, Musik i Lejet og Tinderbox. Dette var en imponerende følge til hendes succesfulde koncert i K.B. Hallen i foråret 2021, som blev udsolgt på blot 24 timer.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit publikum. Hun er allerede garant for +175 millioner streams på diverse streamingtjenester og +200.000 følgere på Instagram. Kort fortalt: Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.

I 2023 annoncerede Tessa sin første headliner tour med intet mindre end 14 koncerter på tourplanen.

Vi glæder os helt utroligt meget til at byde Tessa velkommen til Rock Under Broen!

Del: