Aerosmith Billetsalg

Billetsalg til Aerosmith

Generelt billetsalg

Billetter er netop nu til salg til 895,00 kr. + gebyr, hos vores officielle billetudbydere, Billet.dk og Ticketmaster. Alle tilgængelige billettyper finder du på deres respektive sider. Tryk på deres logo længere nede, for at komme til billetsiden.

Billetter købes ved:

Billetter købt til 2020/2021 gælder i 2022.

Aerosmith koncerten flyttes til d. 16. juni 2022

Som du nok ved, er Aerosmith koncerten flyttet til næste år og vi er glade for at kunne fortælle at den billet du købte til d. 21. juli 2020, nu gælder til d. 16. juni 2022. Du skal ikke foretage dig noget. Blot dukke op med din billet på dagen.

Er du forhindret på den nye dato?

Har du købt din billet via Ticketmaster, så kan du kontakte Ticketmaster inden d. 8. marts 2021

Alle dem der har købt billet via billet.dk, fik besked fra billet.dk at de kunne sælge deres billetter via en billetbørs. Dette var muligt i en begrænset periode  på 14 dage. Deadline for at benytte denne mulighed var d. 8. marts 2021. Alle dem der ønskede at sælge, fik solgt.

Vedr. tilbagebetaling fra billet.dk

Hvornår pengene lander på kundens konto afhænger af kundes betalingskort og de aftaler de har lavet med deres kortudbyder.

Forventede udbetalingstider:

Hvis du har betalt med Dankort kan du typisk se pengene hurtigt, fra med det samme til indenfor et par dage.

Hvis du har betalt med Mastercard går der længere tid, typisk mellem 3-7 dage afhængig af korttype og de aftaler du har indgået omkring kortet.

Hvis du har betalt med visse VISA og Mastercard-typer, herunder VISA Elektron, kan der gå helt op til 30 dage inden du kan se pengene på din konto igen.

En advarsel, og et par gode råd

Advarsel:

Hvis du googler Aerosmith bliver du mødt af mange sider, der vil sælge dig billetter til koncerten. Dette er ikke officielle sider, og hvis du køber billetter andre steder end Billet.dk eller Ticketmaster, kan du ende med at betale for meget eller købe ugyldige billetter. Vi kan ikke hjælpe dig, hvis du køber billet disse steder, og du risikerer at blive afvist i indgangen, og dine penge vil være spildt.

Gode råd ved store billetsalg på billet.dk

Når der er rigtig mange der gerne vil købe billetter samtidig, er der nogle ting du bør være opmærksom på, for at få den bedste chance for at få de ønskede billetter.
• Sørg for at oprette en profil på Billet.dk i forvejen, og log ind på den inden salget starter.
• Sørg for at have kreditkort klar til betaling. Undgå Mobilepay-betaling, da det er et ekstra led.
• Når salget starter, starter kø-funktionen også, og alle bliver placeret i køen i den rækkefølge de går ind på eventet lige efter salgsstart.
• Når du er gennem køen og får mulighed for at vælge billetter, så skynd dig at vælge det antal billetter, du ønsker, og klik på ”Næste”. Dine billetter er først reserveret til dig når du har klikket på ”Næste”, og du har nu 10 minutter hvor billetterne er på hold, hvor du har mulighed for at gennemføre betalingen.
• Når du får en bekræftelsesside frem på skærmen, er din ordre gennemført, og du modtager billetterne på mail indenfor kort tid.
• Print billetterne og medbring på dagen i udprintet form, enten i sort/hvid eller farve. Undgå uklare/utydelige prints. Medbring evt. også billetterne i digital form på din telefon som backup.
Bemærk at det i Danmark er forbudt ved lov at videresælge billetter til en højere pris end de er købt til.

Presale for Rock Under Broen-kunder

Presale for alle Rock Under Broen-kunder startede torsdag d. 12. december kl. 10.00. Presale kode og link bliver sendt til alle, der har købt billet til Rock Under Broen inden d. 10. december, eller hvis du har købt billet til en tidligere Rock Under Broen i perioden 2016-2019. Du vil onsdag formiddag modtage en mail med din kode og link til presale-siden. Bemærk at vi benytter den e-mail du angav da du købte dine Rock Under Broen-billetter. Hvis du efterfølgende har skiftet e-mail eller frabedt dig at blive kontaktet af Billet.dk eller Rock Under Broen, så vil du ikke modtage en presale-kode.

Del: