AQUA

Follow:

AQUA består af Lene Nystrøm, Rene Dif og Søren Rasted.

”Vi startede bandet tilbage i 1994 og udgav albummet Aquarium i 1997. Efter seks storhittende singler og stor succes rundt om i verden vendte vi tilbage til studiet i 1999, for at skrive og producere vores andet album Aquarius, der blev udgivet i 2000. Efter fem singler og endnu en verdensturné besluttede vi os (primært fordi vi havde mistet følelsen) for at lukke ned i 2001.

I 2007 mødtes vi en aften, og her fandt vi ud af, at vi savnede at lave musik sammen, så derfor vi besluttede vi os for at tage en lille tur rundt i Danmark og spille otte shows i 2008. På mange måder var det kapitel to i Aquas historie. Vi gik tilbage til studiet og producerede et par nye numre, som kom med på Greatest Hits 2009. Vi blev overraskede over den positive feedback, vi fik på de to nye numre ”Back to the 80´s” og “My Mamma Said”, der blev udgivet som singler.

I februar 2010 tog vi alle sammen (inkl. vores familier) til en lille ø I Thailand, hvor vi begyndte at skrive sange. Vi besluttede os for ikke at turnere i 2010, men i stedet fokusere på at skrive og producere Megalomania. Vi ville lave det bedste popalbum i verden og give Aqua et helt nyt univers og en ny lyd i søgen efter de gode melodier og tekster, der altid har været Aquas varemærke. Efter 18 måneders sangskrivning havde vi indspillet mere end 100 sange, og efter 12 måneder i studiet havde vi produceret det ultimative Aqua-album.”

AQUA´s 3. album “Megalomania” blev udgivet 3. oktober 2012 med singlen “Playmate To Jesus” som den store single.

Se videoen her:

Aqua laver i dag shows i hele verden sammen med en hel live bandopstilling, der består af trommer, bas, guitar, støttevokaler og selvfølgelig Søren Rasted på keyboard og Lene Nystrøm og Rene Dif som forsangere.

Intet andet band fra 90’erne kan sætte så mange store hits på spillelisten og sætte gang i festen!