D-A-D

Follow:
DLANDAD

D-A-D

Hvad der startede som et ungdommeligt drengerøvsprojekt på de københavnske undergrundsscener tilbage i starten af 80’erne, har i dag udviklet sig til én af dansk musikhistories allerstørste og længstlevende rocksuccesser.

De startede under navnet Disneyland After Dark, men i dag kender vi dem som D-A-D. Bandet består af Jesper og Jacob Binzer, Stig Pedersen og Laust Sonne, og de får os til at rocke med på hits som Laught ’n’ A 1/2, I Won’t Cut My Hair og Sleeping My Day.

Efter sommerens mange koncerter er D-A-D nu tilbage i studiet for at færdiggøre deres 15. album, der udsendes i foråret 2019 – så mon ikke vi får nogle af deres nye hits at høre, når de for 6. gang gæster Rock Under Broen til sommer.

Sidste gang vi have glæde af D-A-D var i juni 2017, hvor bandet også selv så frem til at optræde for os. Jesper Binzer udtalte: “Rock Under Broen var nogle af de første, der for alvor troede på D-A-D. For os var det en af de første rigtig store scener, vi fik lov at komme op på. Og i mange år har Rock Under Broen været en af de helt store hjørnesten i vores turnéplan.”