Jacob Dinesen

Follow:
JD_posterbillede

JACOB DINESEN spiller få udvalgte sommerfestivaler i 2018

Trods mere end 100 koncerter landet over i 2017, er mange fans gået forgæves til Jacob Dinesens koncerter. Alt har været udsolgt i måneder forud og i 2018 spiller han kun mellem 10-15 koncerter i Danmark – heraf 2 af de største arenaer i Danmark – én i hjemegnen Sønderjylland og én i hovedstaden.
Koncerterne er de to eneste i foråret og finder sted i Arena Aabenraa 27. april og i Forum, København 28. April – spillesteder som få danske musikere får mulighed for at optræde i.

Det seneste halvandet år har den kun 22-årige Jacob Dinesen fra Tønder arbejdet ihærdigt for at følge med den voksende efterspørgsel, i kølvandet på udgivelsen af albummet ‘Brace Against The Storm’. Albummet gik direkte ind som nummer 1 på albumhitlisten, og Dinesen fik overrakt en guldplade for over 10.000 solgte eksemplarer umiddelbart efter udgivelsen – og modtog på sin 22 års fødselsdag platin for mere end 20.000 solgte eksemplarer hvilket betyder, at Jacob Dinesen er brudt igennem for alvor.

Især med nummeret ‘Roll With Me’, der i flere uger var P4’s mest spillede nummer, har den unge sønderjyde modtaget roser for sin unikke – og store stemme, sit sangskriverhåndværk, og sympatiske sønderjyske sind.
2017 var et godt år for den sympatiske musiker og med et salg på langt over 25.000 solgte billetter og mange flere albums er der ikke længere tvivl om talentet– fremtiden tilhører Jacob Dinesen.