Rock Under Broen 2020-2022

Billetter

Behold din billet til juni 2022!

Hvis du vil deltage i Rock Under Broen i juni 2022, skal du ikke gøre noget. Din billet gælder uden ombytning til disse datoer.

Jeres støtte til vores festival betyder alt, og har stor indflydelse på hele samfundet omkring os.  Vi håber så mange som muligt vil hjælpe os på vej, ved at beholde deres billet.

Billetholdere fra 2020, 2021 samt de der har fået ombyttet en Dizzy Mizz Lizzy billet, kan beholde deres billetter og behøver ikke foretage sig yderligere. I alle tilfælde gælder billetten til begge dage i juni måned 2022.

Sælg dine billetter på billetbørsen inden d. 18. maj 2021

Vigtigt: Rock Under Broen udskydes til juni 2022. Hvis du har bedt Billet.dk om gensalg af din billet, er det nu annulleret grundet denne nye situation, hvor dine billetter i stedet gælder til 2022. Hvis du stadig ønsker at komme af med dine billetter, så skal du henvende dig igen. Grunden til dette er mange allerede har givet udtryk for at de har fortrudt deres anmodning om refusion, da de godt kan kan alligevel, hvis RUB flyttes til 2022.

 

Hvis du er forhindret, kan du sætte din billet til salg igen gennem Billet.dk. Du vil således få din ordres pris igen. Vi tilbyder gensalg af billetter i perioden 04. maj – 18. maj 2021. Få indsendt din anmodning hurtigst muligt og inden d. 18. maj, og så vil du få en mail og dit beløb retur ca. 14-30 dage senere.
Mails er sendt ud fra billet.dk d. 04-05-2021, med instruktioner til, hvordan du får refunderet dit køb. Har du ikke modtaget en mail, kan du skrive til kundeservice@billet.dk, og bede dem sende en ny mail til dig.

Bemærk: Du kan kun sætte hele din ordre til salg, og du får det beløb excl. gebyr tilbage, som du selv har givet for den. Du kan kun sætte din ordre til salg, hvis du selv har købt den direkte ved Billet.dk. Hvis du har købt en billet af en ven eller løssalg i Middelfart Sparekasse, så kan vi ikke hjælpe dig. Du får ikke nogen bekræftelse på din mail, før Billet.dk skriver at din ordre er solgt og beløbet er overført efter den 10. maj. Hvis du har solgt din ordre og fortryder, kan vi ikke hjælpe dig. Gensalget er bindende.

Priserne igennem 2020/2022 er som følger:

Kr. 750,00 kr + gebyr – frem til juni 2022.

Børn: Der sælges en speciel billet til børn til og med 12 år,(må ikke være fyldt 13) og den kan kun købes ved samtidig bestilling af en alm. koncertbillet. Billetten koster kr. 300,- + gebyr.*

Ledsagerbillet: Er du handicappet og har et gyldigt ledsagerkort fra DH, skal du købe en alm. koncertbillet og en ledsagerbillet til din ledsager. Ledsagerbilletten kan kun købes ved samtidig bestilling af en alm. koncertbillet. Billetten koster kr. 300,- + gebyr.

*Bemærk, at alle priser er angivet uden gebyr. Gebyret er kr. 30 kr.

Del: