Benjamin Hav & Familien

Spotify Facebook Instagram

Benjamin Hav & Familien blæste i 2022 publikum bagover med deres anmelderroste liveshow. I sommeren imponerede de på sommerens festivaler, inklusiv en fuldkommen udsolgt koncertrække med Grøn Koncert. I efteråret 2023 lover Benjamin, at showet bliver større end nogensinde, når Benjamin Hav & Familien tager Danmark rundt med ’BIG SHOW!’. En turné der kulminerer med deres største koncerter til dato, når de spiller i Ceres Arena i Aarhus og Royal Arena i København. Med ’BIG SHOW!’ i rygsækken er Benjamin Hav & Familien igen klar til at indtage sommerens festivaler i 2024.

I 2022 blev publikum for alvor en del af Familien, og Benjamin Hav cementerede sig som et af Danmarks absolut bedste livenavne med et nytænkende show. Med efterårstouren i 2022, høstede showet flere 5-stjernede anmeldelser fra bl.a. Ekstra Bladet, Soundvenue og GAFFA, med udtalelser som følgende: 

”Benjamin Hav stod i K.B. Hallen for en fest, der var svær ikke at smile ad hele vejen igennem. (…) de bliver ved med at overvælde mig med, hvor velklingende, velkoreograferet og underholdende det hele er.” (Soundvenue, 5/6 stjerner).

”Hans tekstunivers præsenterer poesi og satire i en perfekt symbiose (…) Der inviteres til den helt store dansefest, og hvad Benjamin Hav og Familien siger, gør publikum.” (GAFFA, 5/6 stjerner).

Efter den vellykkede efterårstour, indtog Hav & Familien det danske sommerland, både på festivaler og på årets udsolgte Grøn Koncerter, som blandt andet fik GAFFA’s anmelder til at beskrive showet på følgende måde: ”55 minutters rendyrket galskab i lydformat. Et af landets ubetinget svedigste live-acts leverer som vanligt en familiefest af de fantastiske.” (GAFFA, 5/6 stjerner). 

Benjamin Hav & Familien vandt da også titlen som ’Årets Danske Livenavn’ ved GAFFA Awards i 2022. På årets Jelling Musikfestival kvitterede Ekstra Bladet med 5/6 stjerner, og på NorthSide blev det til 5/5 stjerner fra Bands of Tomorrow. I efteråret 2023 bliver det nytænkende show endnu større, endnu vildere og endnu mere som aldrig før, når ’BIG SHOW!’ skal Danmark rundt med 15 stop, og en storslået afslutning i Ceres Arena i Aarhus, og Royal Arena i København.

Med Benjamin Hav & Familien er man sikret et evigt nytænkende liveshow, hvor musikalitet, energi og momenter af ren genialitet er i højsædet. Hans musik, persona og kringlede tekstunivers sender lyttere og fans på en forunderlig, musikalsk rejse. 

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, ’Familien’, som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser), der tilsammen giver samtlige numre i sættet helt nyt liv med deres flamboyante live-versioner af sange som ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” samt Benal hitsene ”Uh Babe” og ”Nu Her”.