Praktiske oplysninger

Billetkontrol
Du skal vise din koncertbillet ved indgangen, hvor den bliver scannet. Hvis du vælger at forlade Rock Under Broen efter, at din billet er scannet, kan du ikke komme ind igen på den samme billet.

Du kan købe et udgangsarmbånd til 50 kr. ved udgangen, hvis du gerne vil ind igen. Udgangsarmbånd kan købes fra kl. 14.00.

Husk at børn under 12 år har kun adgang ifølge med voksne.

Der kan forekomme visitation ved indgangen.

Pladsen
Rock Under Broen foregår under den nye Lillebæltsbro, Strandvejen i Middelfart. Dørene åbnes kl. 15:00 om fredagen og kl. 11:00 om lørdagen. Pladsen lukker ned senest ved midnat, begge dage.
Det er ikke tilladt at medbringe våben- og våbenlignende genstande, rygmærker eller andre gruppe/banderelaterede markeringer, fyrværkeri, grill, drikkevarer (postevand er undtaget), hunde og andre dyr, bannere og pavilloner, pop-up telte, kameraudstyr til professionel brug. Rock Under Broen tillader kameraer, såfremt fotos kun er til privat, ikke-kommercielt brug.
Det er selvfølgelig IKKE tilladt at medbringe eller indtage stoffer til Rock Under Broen. Eventuelle sager vil straks blive overgivet til Politiet.

Transport
Vi henviser til siden med Ofte stillede spørgsmål. Her er emnet nærmere beskrevet.

Betaling
I 2023 kan man betale kort i alle barer på pladsen. Vi modtager alle korttyper. Det vil også være muligt at benytte Google- og Apple Pay Herudover vil det være muligt at forkøbe drikkevarer drikkevarer på vores app, som kan indløses i alle vores barer. Du kan IKKE betale MobilePay.

Mad, drikke og opvarmning
Middelfart er klar til Rock Under Broen. Byens butikker, cafeer og spisesteder er åbne. På pladsen finder du eventområder, barer og madboder med et stort bredt udvalg.
Til Rock Under Broen serveres selvfølgelig kun alkohol til personer over 18 år. Husk derfor et gyldigt billed-ID hvis du ønsker at købe alkohol til Rock Under Broen.

Garderobe og hittegods
Der er garderobe tæt ved hovedindgangen, hvor man for 20,- kan få opbevaret sine ting sikkert. Der vil også være bagagebokse tæt ved indgangen. Her er prisen ligeledes 20,-.
Fundne værdigenstande afleveres til informationen. Mobiltelefoner, punge, ure, smykker og lign. indleveres til politiet hurtigst muligt efter festivalen er lukket.
Tøj, tasker og uafhentede ting fra garderoben afleveres til Hittegodskontoret i Middelfart ved førstkommende lejlighed efter Rock Under Broen. Vi deler også opslag på Facebook af glemte ting i dagene efter.

Toiletter
Du finder toiletter til fri afbenyttelse på pladsen. Alle toiletter kan benyttes gratis og rengøres jævnligt.

Sikkerhed
Pladsen er videoovervåget, og alle henstillinger fra politi, kontrollører og ledelse skal følges. I tilfælde af en nødsituation – bevar roen og følg informationerne fra scenen.

Affald og naboer
Hjælp med at holde pladsen ren og pas på vores naboer. Hvis vi alle gør en indsats, vil vi have en plads, vi kan være bekendt, og som er et rart sted for os alle at være.

Pas godt på hinanden
Med mange tusinde koncertgæster i byen kan du risikere ventetid, f.eks. når du skal hjem fra koncerten. Byens diskoteker har åben efter koncerten.

En festlig dag til Rock Under Broen med sommer, glade gæster og musik er ofte forbundet med alkohol. Vi opfordrer til at alle passer på hinanden, og at du indtager alkohol med måde.

Del: