Medina

Spotify Youtube Facebook Instagram

Ingen, der har set Medina live det seneste års tid, kan være i tvivl om, at hun nu fortjent er blevet en legende på den danske musikscene. Gennembrudsalbummet ’Velkommen til Medina’ fra 2009 står stadigvæk lige så knivskarpt i dag som det gjorde dengang, og det samme gælder ’For Altid’ fra 2011.

Den nye generation har flittigt taget Medina til sig og på ny kronet hende som dansk popdronning uden sidestykke. Sommeren 2023 blev Medinas helt store tilbagevenden til den brede danske festivalsommer, efter at have været på barsel af to omgange, og hendes optrædener på dette års festivaler som Smukfest, Tinderbox, Grøn Koncert og mange flere bød på energisk og samlende fællessang, når hele publikum skrålede med på hvert et ord.

Medina har for længst cementeret sin plads i den danske musikhistorie med en lang stribe af hits som fx ’Kun For Mig’, ’For Altid’, ’Ensom’, ’Kl. 10’, ’Vi To’, ’Velkommen til Medina’ og mange, mange flere. Men Medina er til stadighed aktuel med nye sange. Tidligere i år udkom singlen ’Lidt Endnu’, som også blev udgivet i en version med rapperen D1MA og har fået enorm radioairplay, samt P3’s Uundgåelige singlen ’Love Isn’t Easy’ fra fremadstormende Kind Mod Kind. Senest har hun udgivet den dansable klubtrack ’Danser For Mig Selv’, som gik direkte i rotation på P3. Så hun gør det igen og igen; skaber nye hits til sit i forvejen imponerende sangkatalog. 

Med annonceringen af sine to arenakoncerter ’Velkommen til Medina’ i Royal Arena, København og Park Arena, Aarhus, viser hitmageren at hun er klar til at tage sin imponerende karriere til endnu nyere højder med et brag af et liveshow. Publikum kan se frem til alt det bedste fra Medinas store bagkatalog og en folkefest uden lige, når hun igen til sommer 2024 indtager de danske festivaler.

Medina er i den grad tilbage; stærkere end nogensinde.