Suspekt

Spotify Youtube Facebook Instagram

Da Danmark blev Suspekt, skete der noget i det danske musikland. Trioen med de selvudnævnte proletarer fra Albertslund har i løbet af de seneste år manifesteret sig selv som ét af de absolut stærkeste acts. Når Suspekt går på scenen, er det altid med en agenda om at overraske, overgå og oversvømme publikum med deres intelligente lydbillede og liderlige tilstedeværelse.

Suspekt udgav februar 2020 Sindssyge Ting. Deres syvende og bedste studiealbum til dato. Et album indeholdende de dominerende singler Vil Du Med….’ft. Tessa og Gonzo, hvoraf sidstnævnte vandt en pris for ’Årets Hit’ ved Zulu Awards 2020, samt at trioen endnu engang sikrede sig prisen for ’Årets Danske Gruppe’ da Danish Music Awards 2020 blev afholdt.

Men det er også et album, som endnu ikke har fået et rigtigt liv på live scenen, hvorfor ønsket om altid at give publikum en oplevelse af ekstase og intensitet blot står endnu stærkere i år og selvsagt vil kulminere i et overflødighedshorn af energi og kærlighed mellem tilskuer og Suspekt.

På scenen er der, hvad GAFFA tidligere har kaldt, respekt for Suspekt og respekt fra Suspekt. Temperaturen kommer hurtigt op, når Suspekt leverer topenergi og vilde sceneshows, som sætter sig i mindekartoteket og udfolder en vanvids fest af dimensioner. Romerlys, flammekastere, gasblus – og måske en sort Mercedes Benz med et v-cylinder lignende fadølsanlæg som motor. Det er blot et udsnit af den velovervejede lir, som komplimenterer deres hårdtslående energi. Deres lydbillede er intelligente og knivskarpt. Deres lyrik er kontant – og beskidt. Trioen med de selvudnævnte proletarer fra Albertslund har med andre ord et fast greb om roden på det danske musiklandskab.

2023 har indtil videre været et stort år for Albertslund-trioen, som man bl.a. har kunnet følge i TV2 Play-dokumentarserien, ’SKAL DU MED’.

I starten af 2023 annoncerede Suspekt deres hidtil største koncert, den 15. september 2023 indtog Suspekt nemlig Parken! Det officielle billetsalg på Suspekts store milepæl med deres eneste show i Parken 2023 gik i salg den 01. Februar . Og det blev hurtigt nemt at afkode, at Danmark skal med. Ståpladserne blev udsolgt på under ti minutter og det samlede billetsalg er gået over alt forventning og der åbnes nu op for salg af de aller sidste pladser på øvre tribune!

Koncerten annonceres i samarbejde med Grøn og en folkefest der, ifølge trioen selv, hylder folket i alle sine farver og afskygninger – på tværs af generationer og sociale lag. På denne ene aften – som desuden bliver den eneste Suspekt-koncert i hele 2023 – hænger vi alle vores fordomme og bekymringer i garderoben og slipper livet løs for fællesskab, ekstase og en helt særlig oplevelse, når Suspekt og Danmark bliver til én.