Om RUB

Rock Under Broen – Danmarks flotteste festival –byder på en hel dag fuld af fed stemning og god musik under Den Nye Lillebæltsbro på den smukke side ved Middelfart.

Glæd dig til en festival der udmærker sig ved at være festen er for alle – både børn, voksne og barnlige sjæle. Vi skaber rammerne, mens du laver festen sammen med de andre glade gæster.

Vi giver dig en festival, der fastholder alle de traditioner, vores tusindvis af stamgæster kender og elsker. Vi udmærker os ved at have et stort udvalg af lækker mad og drikke, så der er noget for alle.
I dag drives Rock Under Broen af Foreningen RUB, der består af en arbejdende besyrelse.

Historie

Rock Under Broen blev sat i verden i 1989, af MG&BKs amatørfodboldafdeling, for at rejse penge til den trængte klub. Den første festival på pladsen, under den nye Lillebæltsbro, blev gæstet af Fielfraz, TV-2 og Johnny Madsen.

Siden er festivalen blevet gæstet af navne som Van Morrison, Smokie, Beach Boys, Toto, Crash Test Dum- mies, Nickelback, Meat Loaf, 3 Doors Drown, Deep Purple, Ace Of Base, Lenny Kravitz, Bryan Adams, Manic Street Preachers, Def Leppard, og mange flere.

2022 blev første år man prøvede en 2-dages festival, og både ‘22 og ‘23 var store successer hvor man begge år havde mere end 40.000 gæster inde over 2 dage.