Muligheder:

print

Partoutbilletter er sat i salg

I 2023 kunne vi melde alt udsolgt og vi har allerede har solgt 7000 early bird billetter til 2024.

D. 28. november 2023 offentliggør vi programmet til Rock Under Broen 2024 og samtidig åbner vi op for salget af partoutbilletter – og der er god grund til at være tidligt ude i år!

Stærkeste program i nyere tid

Programmet til 2024 bliver et af vores stærkeste line-ups i nyere tid. Med navne som Lukas Graham, Suspekt, Rasmus Seebach og mange flere, vil en billet til Rock Under Broen være det mest sikre julegavehit under juletræet i 2023.

Dette er bl.a. gjort muligt, ved at budgettet er øget med 20% ift. 2023, så vi også i 24’ kunne præsentere vores gæster for et stærkt, varieret musikprogram med de mest populære danske kunstnere.

50% af alle partout billetter er solgt

Med 7.000 billetter solgt allerede, er der nu under 50% af partoutbilletterne halvdelen tilbage i salg. Ønsker man derfor at sikre sig en partoutbillet, så bør man sidde klar ved tasterne når billetsalget gives frit d. 28. november.

Fredags- og lørdagsbilletter

Enkeltdagsbilletterne sættes i salg d. 5. december kl. 10:00. Vi præsenterer i ‘24 et utroligt stærkt program begge dage og derfor forventer vi at både fredags- og lørdagsbilleterne vil være populære i år.

Billetter købes på rockunderbroen.dk

Som noget nyt, kan billetterne nu købes direkte på Rock Under Broens egen hjemmeside. Alternativt, kan billetter også købes på unitedtickets.dk og musik.dk.