BILLETSALG

Ja, ventelisten finder du ved at gå ind på billetsiden. Her vil du finde muligheden for at tilmelde dig ventelisten. Alle billetter fra resale kommer ud til dem der står på ventelisten.

KUN FOR UNITED TICKETS BILLETHOLDLERE!

Ønsker du at sælge din billet, så anbefaler vi at benytte muligheden for resale. Det gør du ved at sende en mail til support@unitedtickets.dk, med et ønske om at sælge din billet Din billet vil herefter blive tilbudt til dem der står på venteliste.

Har du allerede en køber/sælger, kan resale muligheden også benyttes. Du skriver blot køberens informationer i mailen til United Tickets.

Billetter købes via hjemmesiden eller ved at besøge United Tickets.

Billetsalget til Rock Under Broen 2025 starter d. 7. juni 2024.

KUN FOR UNITED TICKETS BILLETHOLDERE!

Billetter købes via hjemmesiden eller ved at besøge United Tickets.

Har du selv fundet en sælger/køber online, anbefaler vi på det kraftigste at du kontakter United tickets og beder dem klare overførslen af dine billetter. På den måde er du 100% sikker på du ikke bliver snydt.

Har du købt din billet ved billet.dk før d. 28/11-2023, så skal du sende en mail til web@rub.dk.

Har du købt din billet ved United Tickets, efter d. 28/11-2023, så skal du sende en mail til support@unitedtickets.dk

Har du købt billetter til Rock Under Broen, men du har hverken modtaget billetter eller bekræftelse på køb. Skriv da en mail til support@unitedtickets.dk

Ja. Børn skal have billet.

Børn til og med 11 år kan benytte en børnebillet, som skal købes sammen med en alm. billet.

Børn under 12 år skal være ledsaget af en voksen. Er barnet ikke ledsaget af en voksen, vil barnet blive afvist ved indgangen.

Ja, det er muligt at købe billetter ved indgangen. Vi tager dog forbehold for der kan være udsolgt. Så spar lidt penge og køb i god tid.

Nej. En billet er personlig.

Dvs. at den person der bruger billetten fredag, også er den eneste der har adgang med den om lørdagen.

Snyd med dette medfører klipning af armbånd og bortvisning fra pladsen.

EVENT-C er ansvarlig for årets VIP arrangement. Alle spørgsmål bør rettes til dem, inkl. billet salg. Du kan læse mere om VIP arrangementet her.

Har du brug for at få en ledsager med til Rock Under Broen, og har du et gyldigt ledsagerkort fra DH, skal du blot købe én alm. koncertbillet. Ledsagerbilletten er gratis. Den kan kun udleveres ved at du kan bevise at du har købt en alm. billet. Send en forespørgsel via DENNE SIDE og medsend dit ordre nr.

Bemærk at du vil blive bedt om at vise dit ledsagerkort ved indgangen. Kan du ikke fremvise et gyldigt ledsagerkort, kan ledsagerbilletten ikke benyttes.