PRESSE

Vi byder pressen velkommen til Rock Under Broen 2024!

Hvis du ønsker at blive akkrediteret til Rock Under Broen 2024, beder vi dig udfylde nedenstående formular. Ansøgningsfristen for akkreditering er d. 26. maj 2024. Ansøgninger behandles løbende.

Krav til presseakkreditering

Presseakkreditering på Rock Under Broen er forbeholdt medier.

Freelancere og freelancefotografer er naturligvis velkomne til at søge om presseakkreditering. Ønsker du at dække festivalen som freelancer, beder vi dig angive hvilke medier, hvis nogen, du har foudgående aftale med.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt på festivalen, beder vi dig oplyse om omfanget af det planlagte indhold i din dækning. Alle, der opnår akkreditering skal senest den 1. september efter festivalen aflevere en kopi af skrevet/afviklet materiale udarbejdet på baggrund af akkrediteringen til årets festival. Modtages materialet ikke inden denne dato, kan akkreditering ikke forventes til næste år.

Rock Under Broen forbeholder sig retten til at tjekke oplysninger og afvise ansøgninger, der ikke lever op til ovenstående krav.

Check-in

Når du ankommer til festivalen, henvender du dig i personalevognen ved personaleindgangen, via parkeringspladsen under broen. Medbring den billet vi fremsender via mail samt foto ID og evt. pressekort og du vil her modtage dit pressearmbånd.

Pressetelt

Presseteltet er placeret i forbindelse med personaleområdet, der findes bag scenen. Her vil der være trådløst netværk, strøm samt kaffe og lette forfriskninger. Opbevaring af udstyr foregår på eget ansvar. Vi beder jer huske og respektere at presseområdet er et arbejdsområde. Bemærk at vi har plads til et begrænset antal personer i vores pressetelt.

Betingelser

Alle, der opnår akkreditering skal senest den 1. september efter festivalen aflevere en kopi af skrevet/afviklet materiale udarbejdet på baggrund af akkrediteringen til årets festival. Modtages materialet ikke inden denne dato, kan akkreditering ikke forventes til næste år.

Ved ansøgning om akkrediterering accepterer du automatisk vores betingelser vedr. rettigheder, udlevering og brug af materiale.

Kontakt

Alle spørgsmål vedr. akkreditering til Rock Under Broen rettes til Martin Beyer. Han kan kontaktes på web@rub.dk

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 512 MB, Maks. antal filer: 3.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.