Presse 2023

Vi byder pressen velkommen til
Rock Under Broen 2023!

Hvis du ønsker at blive akkrediteret til Rock Under Broen 2023, beder vi dig udfylde nedenstående formular.
Ansøgningsfristen for akkreditering er d. 25. maj 2023. Ansøgninger behandles løbende.

Krav til presseakkreditering

Presseakkreditering på Rock Under Broen er forbeholdt medier. Freelancere og freelancefotografer er naturligvis velkomne til at søge om presseakkreditering. Ønsker du at dække festivalen som freelancer, beder vi dig angive hvilke medier, du har forudgående aftale med.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt på festivalen, beder vi dig oplyse om omfanget af det planlagte indhold i din dækning. Vi ser desuden meget gerne at du efterfølgende fremsender en kopi af det materiale der er udarbejdet på årets festival.

Rock Under Broen forbeholder sig retten til at tjekke oplysninger og afvise ansøgninger, der ikke lever op til ovenstående krav.

Check-in

Når du ankommer til festivalen, henvender du dig i billetvognen ved hovedindgangen. Medbring den billet vi fremsender via mail samt foto ID samt evt. pressekort og du vil her modtage dit pressearmbånd.

Pressetelt

Presseteltet er placeret i forbindelse med personaleområdet, der findes bag scenen. Her vil der være trådløst netværk, strøm samt kaffe og lette forfriskninger. Opbevaring af udstyr foregår på eget ansvar. Vi beder jer huske og respektere at presseområdet er et arbejdsområde. Bemærk at vi har plads til et begrænset antal personer i vores pressetelt.

Betingelser

Alle, der opnår akkreditering til Rock Under Broen 2023, skal senest den 1. juli 2023 aflevere en kopi af det materiale, der er udarbejdet på baggrund af akkrediteringen til årets festival. Materialet kan blive brugt til videre markedsføring af Rock Under Broen. Modtages materialet ikke inden denne dato, kan akkreditering ikke forventes året efter.

Ved ansøgning om akkrediterering accepterer du automatisk vores betingelser vedr. rettigheder, udlevering og brug af materiale.

Kontakt

Alle spørgsmål vedr. akkreditering til Rock Under Broen skal rettes til Martin Beyer.
Han kan kontaktes på web@rub.dk

Ansøgning om presseakkreditering

    Del: