TRANSPORT

Ja, der går som altid gratis busser til og fra banegården. Busserne kører i pendulfart mellem Middelfart Station og festivalpladsen.

Busserne kører i tidsrummet:

Fredag d. 07. juni

15:00 – 18:00
22:00 – 01:00

Lørdag d. 08. Juni

10:00 – 14:00
21:00 – 01:00

Tag Fleet direkte til festivalen

Fleet er VIKINGBUS’ rutebusselskab med afgange på tværs af Danmarks +20 største byer til priser fra kun 79 kr.

Så lad bilen stå, slip for at tænke på parkering og tag Fleet til Middelfart. Bussen stopper på Strib Rasteplads kan få minutters gå gang fra festivalen.

Så læn dig tilbage og tag forskud på musikoplevelsen allerede i bussen.🚌🎧

Book her>>  https://fleet.dk/?voksne=1&departuredate=2024-06-07&to=Middelfart&arrivaldate=

Til vores fynske gæster, kan vi igen i år, i samarbejde med Fynbus, DSB m.fl. tilbyde vores fynske gæster en fordelagtig pris på transporten til og fra Rock Under Broen.
 
FynBus tilbyder i samarbejde med DSB og GoCollective billig transport tur/retur til en Rock Under Broen i 2024.
 
Billetten koster 75 kr., pr. dag og den giver dig ret til at rejse tur/retur med både FynBus, Odense Letbane, GoCollective og DSB på hele Fyn og Langeland til en særlig event, og det uanset hvor på Fyn, du rejser fra.
Du kan købe eventbilletten netop nu i appen “Rejsebillet”.
 
Du kan kun købe en Mobilbillet per telefon, dog kan man købe billetten, så den gælder til flere personer. Billetten gælder både hos FynBus, GoCollective og DSB på Fyn og Langeland.
 
Eventbilletten kan ikke bruges til Flextrafik (Plustur, Flextur, Telerute og Teletaxi).
Vi har forsøgt at få en lignende aftale med Sydtrafik, til vores mange gæster fra Jylland. Men det har der ikke været vilje til. Vi beklager.

Der findes parkeringspladser under broen. Følg skiltningen i området. Parkering koster 40,-.

Vi anbefaler at man sætter gæster af i krydset ved Fynsvej og Strandvejen. Der er kort gang til pladsen derfra. Alternativ, anbefaler vi at sætte gæster af ved Middelfart Station. Herfra kører der gratis busser ud til festivalpladsen.

Folk med et handicapkort, kan blive sat af ved trappen, ved forevisning af handicapkortet ved afspærringerne.

Der vil være et antal handicap p-pladser på p-pladsen under broen, tæt ved indgangen. Det fungerer efter først til mølle.

Det er ikke muligt at reservere en handicap p-plads.

Kan du ikke få en handicap p-plads, så kan blive sat af ved indgangen, der er adgang til via p-pladsen under broen.

Af- og pålæsning

Folk med et handicapkort, kan blive sat af ved Strandvejen. Ved forevisning af handicapkort, vil man blive lukket igennem ved afspærringerne.

Vi henviser til en af de mange campingpladser i området, ligesom de autocamper holdepladser der findes andre steder i byen. 

Der er et begrænset antal p-pladser under broen og det er forbeholdt personbiler. Det er ikke tilladt at overnatte på pladsen.

https://www.visitmiddelfart.dk/explore/overnatning-cid19/campingpladser-cid24

Der er gratis busser fra Middelfart Banegård ud til pladsen. På mange af campingpladserne er det desuden muligt at tilkøbe transport med bus til og fra festivalpladsen. Snak med din campingplads om der ligger en aftale.

Kører der busser fra og til min campingplads?

Den bedste måde at få svar på dit spørgsmål omkring aftaler, køretider, priser m.m., er at kontakte den campingplads du skal bo på, eller spørg dem inden du booker.

Det er campingpladserne der selv indgår aftalerne med busselskabet.