Handicapforhold

For at give alle mennesker mulighed for en god og festlig oplevelse på Rock Under Broen har vi lavet en række tiltag for at forbedre faciliteter og tilgængelighed for mennesker i kørestol.

Handicaphjælper:
Som kørestolsbruger på Rock Under Broen, kan du altid få en hjælper med . Gå til billet.dk, for bestilling af billet til ledsager.

Er du ikke kørestolsbruger, men har et andet handicap, kan du naturligvis stadig benytte dit handicapkort. Du skal også her, have et ledsagerkort, for at få din hjælper med.

Nærmere information om ledsagerkort kan findes på Danske Handicaporganisationers hjemmeside.

Handicaptoiletter:
Der forefindes gratis handicaptoiletter ét sted på pladsen. Vi anbefaler derfor, at man ikke bevæger sig alt for langt væk, da det i perioder vil være svært at komme frem og tilbage på pladsen.

Vi har stadig alm. toiletter andre steder på pladsen.

Handicapparkering:
Adgang til handicapparkering gælder udelukkende gæster med invalidevognsskilt. Vores personale på dagen, vil kunne guide jer frem til de rigtige pladser.

Andre handicapfaciliteter:

Der findes ikke platforme eller lignende, til at hjælpe på udsynet for kørestolsbrugere. Vi har dog storskærme på scenen og rundt på pladsen, så der burde være fint udsyn for alle.

Del: